Det personlige samarbejde

 

Dansk Lyd og Lys A/S har gennem de sidste 45 år været en fast spiller på den danske musik og underholdningsscene. Firmaet har altid haft et dybt forankret ønske om at yde den ekstra indsats, som er udover kundens forventning. Derfor har det også altid været sådan, at et samarbejde med Dansk Lyd og Lys A/S skal opfylde de samme konditioner som en tillidserklæring. Vi har altid bestræbt os på at have en kundeportefølje, der udelukkende består af tilfredse kunder, og trods så mange år i branchen, mener vi selv dette mål er nået.  
Firmaet har, naturligt nok, gennemgået mange forandringer gennem årene, og er i sin nuværende konstellation en professionel produktionsvirksomhed med en salgs- og udlejningsafdeling. Senest, også med både en AV og en scene-afdeling. I et professionelt samarbejde med Dansk Lyd og Lys A/S, kan du derfor være sikker på at få de højeste tekniske kompetencer, ligegyldigt om det gælder en salgs- eller udlejningsopgave. Dansk Lyd og Lys A/S har, gennem de seneste 10-12 år, målrettet fokuseret på projektledelse, da markedsudviklingen har stillet stadig større krav til dette område, i takt med at mange produktioner bliver mere og mere komplekse. Det betyder konkret, for dig som kunde, at vores personale er klar til at hjælpe dig gennem hele planlægningsfasen med både kunstnere, lyd, lys, AV, scene og tidsstyring. Du kan derfor være sikker på at alle detaljer bliver kontrolleret og vendt hvis du lægger din opgave hos os.  
Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har gennem tiden løst meget store produktioner, men vi er mindst lige så seriøse omkring de mindre opgaver du måtte komme med. 
Jeg er håber derfor at kunne byde dig velkommen, i vores samling af glade og tilfredse kunder, og ser frem til vores samarbejde.

 

Jørgen Brosbøl
Administrerende direktør